LEKTORKY PLAVÁNÍ

Lektorky společnosti Maternity Care, které u nás plavou:

Radka Vojtíšková

instruktorka plavání, cvičení s dětmi, porodní asistentka

 

Pomáhat a rozvíjet dovednosti dětí je můj hlavní cíl v životě. Proto většinu svého času trávím s dětmi a jejich rodiči ve vodě, kdy jejich radost z pohybu mě nabíjí energií a dává mi sílu s lehkostí překonávat každodenní starosti všedního života.

 

radka.vojtiskova@maternity-care.cz

+420 775 414 170

Iveta Průšová

instruktorka plavání s dětmi

 

Nadšení pro sporty a potřeba hlubšího pochopení funkcí lidského organismu mě přivedlo k vysokoškolskému studiu Výchovy ke zdraví, jež jsem ještě doplnila instruktorskými kurzy jógy, zdravotní tělesné výchovy, lyžování a v neposlední řadě dětského plavání, u kterého jsem nakonec zakotvila. Svou práci mám moc ráda. Nejvíc se mi na ní líbí, že si v tolik prospěšném vodním prostředí užijeme spoustu legrace, naučíme děti cítit se a chovat se ve vodě bezpečně a zároveň pozitivně podpoříme jejich psychomotorický vývoj. Budu se těšit v bazénu na shledanou!

Lenka Zálešáková

instruktorka plavání s dětmi

 

Při plavání rodičů s dětmi vnímám pozitivní energii ze společně strávených chvil, což je v dnešní přetechnizované době jedinečný a vzácný okamžik. Spokojenost dětí i rodičů mi dává pocit, že moje práce je prospěšná a přínosná.

Sabina Leitgebová

instruktorka plavání s dětmi

 

Volnost, pohyb, relax, radost, to vše mi voda přináší. Vidět spokojené děti, jak se s vodou kamarádí, je něco, co mi úsměv na tváří vykouzlí. Proč tedy tuto radost nerozesílat dál?

Romana Plocarová

instruktorka plavání s dětmi

 

Jsem vášnivá pekařka chleba, milovnice psů, hořké čokolády a umění, umění žít a radovat se z blbostí :). Miluji přirozený pohyb a své tělo vnímám jako nejlepší dopravní prostředek. Proto pečuji nejen o tělo, ale i  o svou duši. Mimo plavání se věnuji také józe a vedu lekce pro děti  i dospělé. A jsem šťastná, když tak motivuji  a inspiruji i své okolí. A jsem taková jaká jsem.